Monday, January 5, 2009

2011

Am aflat acum ca in 2011 masinile non euro urmeaza sa-si puna prelatele pe ele, nemaifiind acceptate pe sosele. Asta datorita legii date de alesii nostri. Romani sau europeni. Nu mai pot conduce mercedesul meu din 1977 pentru ca e non euro. Adica polueaza. Pai, euro 4, 5 sau 17 nu polueaza?! Sa zicem ca imi iau o masina euro 5 dupa ce ma indatorez la banca pe urmatorii 15 ani si incep sa ma folosesc de ea. Pai in urmatorii 5-10 ani masina aia se duce dracu, caci acum se fabrica masini de 5 ani si atat si apoi, chiar daca nu se duce si inca se mai taraie scot astia o lege in care nu te mai lasa sa-ti folosesti masina, deoarece nu mai e euro n'spe si polueaza. Pai sa ma frec in gura lor de alesi, eu o sa ajung tot pieton si cu inca 5 ani rate de plata. Si nu imi fac griji in privinta sanatatii, caci au ei grija sa fiu sanatos sa le platesc datoriile (vezi lege antifumat). Si tot legat de poluare, imi vine in minte asa zisa taxa de poluare (fosta taxa de prima inmatriculare) si scopul ei. Bun platesc o taxa enorma ca sa inmatriculez o masina poluanta. Nu mi se interzice sa o inscriu, ci doar ma jegmanesc! Stau si ma intreb unde mama dracu e diferenta?! Ca daca nu plateam taxa, masina tot atata polua. Si daca platesc taxa de ce mama dracu nu o folosesc sa impadureasca tara asta, ca de taiat padurea...
Si revin la ce am scris mai sus. Incepand de anul asta e interzis a mai fuma in locuri publice, bla, bla, bla. Ca o paranteza m-am lasat de fumat de ceva timp, dar tot consider legea asta impotriva firii. Bai, daca eu vreau sa ma otravesc pe soclul statuii lui Ovidius in centrul Constantei de ce trebuie sa ma opreasca statul?! Pentru ca exista riscul sa se otraveasca si altcineva involuntar?! Pai daca nu vrea sa se otraveasca se se indeparteze! Ca nu o sa ma otravesc 24/7!
Cica asta-i democratie. Alesi nostri care se lupta pentru noi! Ar trebui sa le spunem alesii p.... care se lupta impotriva noastra. Este cumva o lume in care sunt doua chestii: scaunul si ce este sub scaun. Cine apuca un loc pe scaun face tot posibilul (legal) sa nu cumva sa scoata altul capul de sub scaun.
Imi vine sa ma tot duc! Da unde dracu?!

No comments:

Post a Comment